top of page

Frihet på hjul

Lei en e-sparkesykkel hos oss og kom deg rundt i nærområdet!

let-s-kick-6dnmMqbfgBo-unsplash.jpg

Elektrisk sparkesykkel

Lei en sparkesykkel hos oss og opplev saga-øyene. Kjempeflott å sykle rundt på Valderøya, Vigra og Giskeøya. For å komme til Godøya, må vi gjennom en undervannstunnel med bil eller buss. Når du er gjennom tunnelen er det bare å parkere bilen og suse avgårde med sparkesykkel. Sparkesyklene har 3L styrebag og ekstra lås med alarm. Pris kr. 500,- per dag per sykkel. Ved leie for en lengre periode kan pris avtales.

Kraftig 1000 watts motor (maks effekt)

IP56-vanntetthetsgrad

Lett, praktisk og hendig!

Opptil 55km rekkevidde

 

 

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t og aldersgrensen er 12 år. Ved valg av attributt: 20km/t (lovlig), vil E-wheels E2S V2 PRO være lovlig.

Mange muligheter

Valderøya har mange koselige turmuligheter tilrettelagt med vei. Det gir muligheten til å sparke seg rundt i nærområdet, ta en tur med fisketanga ned til sjøen eller kjøpe seg en is på butikken. Du kan også besøke mange av øyas severdigheter som garantert gjør turen morsom for både store og små.

Husk:
Du bør bruker hjelm når du kjører el-sparkesykkel.
Maksimal fartsgrense er 20 km/t.
Du kan leie el-sparkesykkel i Oslo. Andre norske byer kommer trolig senere.
Du kan leie el-sparkesykkel frem til klokka 22.00 om kvelden.
El-sparkesykkelen kan brukes innenfor begrensede områder i sentrum.

23-4_edited.png
okai-vehicles-W2DkJPV8skI-unsplash.jpg

Send forespørsel

Dersom du ønsker å leie en sparkesykkel hos oss kan du sende en forespørsel her. Det koster 500,- kroner pr dag og sparkesykkelen hentes og leveres på vår adresse.

bottom of page