top of page

Introduksjon

Vår nettbutikk selger produkter som har inspirasjon fra vestlandsk natur. En reise på vestlandet vil ta deg gjennom noe av det vakreste Norge har å by på. Trange fjorder, fossefall, dype daler og mektige fjell har lokket turister og kunstnere til vår region. Vi ønsker å markedsføre og selge produkter som er laget av håndverkere her i området. Du trenger ikke tenke på hvordan du skal få det med deg hjem. Vi sender det hjem til deg i posten. Alle våre varer er bærekraftige produkter som bidrar til en mer miljøvennlig hverdag.

Siri.jpg
prod_58_10.jpg
prod_53_9.jpg

Siri Stoknes - SiriKnit

Siri har vokst opp som tredje generasjon i familiebedriften Stoknes Trikotasjefabrikk som laget den originale Stil longsen. Siriknit AS holder til i Ålesund, i lokaler der den originale Stil Longsen ble laget. Den mektige Sunnmørs naturen rundt oss har gjort henne glad i å bruke naturen. Hun har blitt påvirket av de vakre fargene og lyset som årstidene har å by på.

20230110_095924 kor.jpg
DSC_3277.jpg
Øredobber.jpg

Gullsmed Ann Kristin Dahl

Ann-Kristin kommer fra Ålesund og har bodd flere steder i både inn- og utland.  Det har påvirket hennes kunstneriske uttrykk, der utgangspunktet er det vestlandske, naturlige, ekte og litt røffe, slepet av mer urbane og kontinentale impulser. Anka Design utvikler og produserer smykker og gaveartikler basert på edle metaller og stener.

Heinz.jpg
IMG_2359 4.HEIC
IMG_2398.HEIC

Kunstner Heinz Erbacher

"Onkel Heinz" er opprinnelig fra Basel, Sveits, og har bodd i Ålesund siden 2007. Det brede spekteret av kunstverk av kunstneren Heinz Erbacher (født 1958) vitner om mangfoldet, harmonien og vitaliteten til de forskjellige stilene. Det er ingen trykk, duplikater eller litografier. 

bottom of page