top of page

Ålesund & Omegn: 5 timers tur

Utforsk de mest populære høydepunktene i Ålesund med denne private turen. Få med deg historien om Middelalderbyen på Sunnmøre Museum, besøk viking-saga øya Giske, reis og opplev et levende fiskevær rett utenfor Ålesund, gå til Akvariet og se utsikten fra Aksla.

Utforsk

La din ekspertguide hente deg fra hotellet ditt. Start turen med spektakulær utsikt over byen og øyene rundt fra fjellet Aksla.

 

Lytt til fantastiske historiske fakta om et av vikingrikene i dette området. Besøk Giske kommune, fødestedet til den berømte Viking Rollon, en stamfar til den britiske kongefamilien.

Stopp for bilder ved marmor kirken på Giske fra 1100-tallet. Dra til øya Godøya for å besøke den gamle fiskerlandsbyen Alnes med et legendarisk fyrtårn. Lær om fortiden i middelalderlandsbyen Sunnmore.

Beundre en av de største sjøvannstankene i Europa på akvariet. Ha det gøy med å se på pingvinene og bli overrasket av selene. Avslutt med en tur i gågata Kongengsgata.

Utforsk de mest populære høydepunktene i Ålesund med denne private turen. Ta med deg historien på på Middelalderbyen Sunnmøre Museum, besøk vikingøya Giske, reis til en avsluttende landsby, gå til Akvariet og se utsikten fra Aksla.

Image by Andrei Miranchuk
Alnes.jpg

Opplev

Høydepunkter

Reis til Aksla-fjellet for å få panoramautsikt over Ålesund

Beundre marmorkirken på øya Giske

Besøk den gamle fiskerlandsbyen Alnes for å se det legendariske fyrtårnet

Spaser gjennom Sunnmøre Museum

Gå gjennom Atlanterhavsparken, Europas største saltvannsakvarium

Inkludert

Billetter til Atlanterhavsparken

Privat transport

Ekspert lokal guide

Tur opp i fyrtårnet på Alnes

Lunsj på Alnes Fyr - lokal brennsnut 

Pris: 1495,- NOK per person (minimum 10 personer)

Send forespørsel på tur

For øyeblikket ingen kommende arrangementer
bottom of page